woensdag 17 september 2014

Laatste info 19/9

Beste leerlingen van het saxofoonensemble,


Nog de laatste info i.v.m. vrijdag.


De ceremoniemeester heeft net laten weten dat we om 17h45 verwacht worden om te starten met spelen. Indien mogelijk, kunnen jullie dus iets vroeger aanwezig zijn in de nieuwbouw? Rond 17h15 ? Daar kunnen jullie rustig uitpakken en bij mooi weer, zoveel mogelijk tegen 17h30 naar het 'brugje' aan de vijver in het park komen? Zo kunnen we rond 17h45 starten met spelen.

Nadien gaat de delegatie de Kunstacademie bezoeken (eerst de villa, daarna de nieuwbouw). Via de ingang van de nieuwbouw gaan ze langs de rode loper naar de tent die op het binnenplein staat. De receptie begint wanneer de gouverneur de tent binnenkomt. Het saxofoonensemble krijgt een plaats in de tent en kan voor de muzikale omkadering van de receptie zorgen.
Bij slecht weer gaan de speeches in de tent door.


Als  kledij is er wit en/of zwart en/of rood afgesproken.


Zonet heb ik de pupiters in de academie nog even bekeken. We hebben wel degelijk zwarte ijzeren exemplaren in de klassen staan. Als jullie de partituren plakken kunnen jullie de blaadjes makkelijk vastmaken aan de pupiter met wasknijpers en/of magneetjes tegen windstoten  Ik breng er alvast wat mee!


De volgorde van de stukken hangt aan een afzonderlijke pagina (boven).


Gelieve er wel rekening met te houden dat gedurende de volledige avond de parkeermogelijkheden beperkt zijn:
Parking aan de nieuwbouw is volledig bezet voor de receptie.
Parking aan het C-gebouw & in de Groendreef zijn gereserveerd voor gouverneur & gevolg.
Het is aan te raden de parking NMBS of de parking aan de Kringwinkel (ingang van deze parking via Tweebruggenstraat) te gebruiken.


En tenslotte: ouders, leerlingen, oud-leerlingen en sympathisanten van harte welkom!


 


 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten